If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
батки имам нужда от помощ - сега съм сериозен - трее подмладим мой човек Оги той на 61 години има жена по-млада от него с 20 години много е готин и е шеф на сценаристите на "Господари на Ефира" обачееееее яко се е сдухал че е дрът моля Кайо да го повози с ГТА-то, ако може Мордохай му дръпне една от неговите речи или нещо подобно ... баси не знам дали може да го освестим ама пича си заслужава... много младее външно и има детенце на 3 годинки и не знам що се е сдухал
Демек викаш да правим една сбирка от нашите. После се катерим по колите и минаваме през Перник, на път за Пазрджик, а след седмица като сме веке тавряз ловим магистралата и да видим АЦе-ДеЦе как кънти у Ред Рок-а на морето... и твоя човек накрая ще бъде те така:
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Мне бе, фани се една кака с трипер що ти тряа са бесиш пък после са гърмиш.
Азне бе, Митак, ама аз имам същите деца като тоя човек и според постовете тука, трябва задължително и аз да се сдухам! Това ме подразни! А аз не съм се сдухал! Ако някой се съмнява-да заповяда!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Азне бе, Митак, ама аз имам същите деца като тоя човек и според постовете тука, трябва задължително и аз да се сдухам! Това ме подразни! А аз не съм се сдухал! Ако някой се съмнява-да заповяда!
Иво най-малко па за теб някой мисли, че си сдухан! ай моля ти се са и ти да ма караш да изтрезнавам тука по нощите
---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:41 ----------
Мноу странно мислене имат някои, кат станеш на 50-се и трябва се сдуха човиек задължително..няма не искам няма недей...увяхва ти пишката и лягаш умиргаш.То верно няма станем млади от тук нататък ма пък не е причина да броим дните.Аз па ви са чудя на тия години как ви са дондуркат бебета.Няам топки за таквоз приключение.Ма самия факт че го правите значи отброяването на летата е само статистика, човек иска повтори хубавите моменти от живота или да намери време за това за което е нямал време.Кой как му дойде стига се чувства добре и щастлив.Аз така се чувствам свободен, прая кораби ходя търся фосили не са виждам да са наливам с ракия вечер и да се вайкам.Губене на време е за мене има по интересни неща за правене гледам колкото се може повече да взема от живота, няма време за остаряване.Тва тука те заболяло там ти омекнало ми такъв е живота примам го като нармално развитие на нещата и бегаш напред, а съм се предал - свършен съм.Тва живота е като колата - не е въпроса да се тътрузиш от точка А до точка В с изгнил опел, въпроса е качествено да стигнеш и да помниш приключението.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Всеки може да се сдуха в различен период от живота си, независимо от възраст, семейно положение, материално състояние и др., но хармонично развитите личности, които не са често срещани екземпляри, успяват да излезат от дупката на безвъздушното пространство без чужда помощ.
Трябва да си намери с нещо с което да се занимава. Нещо от което да чувства смисъл от себе си.
Остане ли му време да се обръща назад и да се сополиви по това, че на 61 не може да прави това, което е правил на 30 - пиши го бегал.
Трябва да осъзнае, че всяко нещо се прави съобразно възрастта и всяка възраст си има плюсове и минуси. Да потърси плюсовете в своята. Тях със сигурност ги има.
Comment